Strohm Autó és Motor Kft.

Strohm Autó és Motor Kft.

 

Kapcsolat

Strohm Kft.

1186. Budapest, Zádor u. 11.
Tel./Fax: 06-1- 293-9030
E-mail küldése

Rólunk

1927-ben Dedeó Gyula és felesége Hidvégi Mária Kispesten önálló vállalkozást alapítottak.

Kezdetben varrógépek és kerékpárok javításával foglalkoztak, majd a későbbiekben motorkerékpár- és autójavítással bővítették a szolgáltatások sorát.

Bár nem esett bele a jogszabályok által meghatározott méretbe, 1953-ban mégis államosították a műhelyt a hozzátartozó családi házzal együtt. 1956 után az alapító nagyobbik fia Dedeó János Kanadában talált otthonra, ahová szüleit is magával vitte. Itt is folytatták a családi tradíciót: autójavító műhelyt, benzinkutat és taxivállalatot üzemeltettek. Dedeó Gyula halála után fia az Egyesült Államokban kezdte újra az autójavító vállalkozást. Az alapító itthon maradt kisebbik fia ifj. Dedeó Gyula és felesége 1965-ben Pestlőrincen nyitották meg autójavító műhelyüket.

Kezdetben autójavítással foglalkoztak, később felépítettek egy motorfelújító gépműhelyt. A gépműhely az elvégzett javítások kiváló minőségének köszönhetően folyamatosan fejlődött. A 90-es évek közepén a család megvásárolta az egyik konkurensét a Strohm Kft-t, amelynek vezetését már a legifjabb Dedeó Gyula vette át. A Strohm Kft.1989-ben német-magyar vegyes vállalatként vadonatúj gépekkel és technikával alakult. A cég átvétele után bérelt telephelyen jól felszerelt, korszerű szervizben és műhelyben autójavítással, motorok gépi felújításával foglalkoztunk.

A 2001. év nagy beruházásaként megépült a XVIII. ker. Zádor u. 6. sz. alatt a saját tulajdonú műhelycsarnok. A felfutóban lévő ipari területen lévő új telephelyen 2001 májusától tudjuk ügyfeleinket a kibővített szolgáltatásainkkal, a megszokott minőséggel és megújult külsővel fogadni. Itt 1500 m2 alapterületen 8 szerelőállással (akna, csápos emelők), motorfelújító és javító üzemmel, autómosóval, külön ügyfélváróval rendelkezünk. Megrendelőink még magasabb színvonalon történő kiszolgálása érdekében 2001 decembere óta az ISO 9001:2000 szerinti minőségbiztosítási rendszer előírásai alapján dolgozunk.

Karbantartja: AZ-NET Zrt. | © 2016 Strohm Motor és Autó Kft. | 1186 Budapest, Zádor u. 11 | Tel./Fax: 06-1- 293-9030
Nyitvatartás: H-CS: 6 - 16, P: 6 - 15